LuZoNa

Dinerbon Renkum LuZoNa
Adres
Dorpsstraat 57
6871AD Renkum
Telefoon
031-7313545

Luzona is gevestigd aan het centraal gelegen dorpsplein in het gezellige Renkum in Gelderland. Deze gezellige Lunchroom Zonder Naam is al jaren een populaire ontmoetingsplaats onder buurbewoners, maar ook zeer geliefd onder bezoekers. Ook u bent er van harte welkom voor een goede kop koffie, stukje taart of een smakelijke lunch. Of alle drie natuurlijk! Neem ook gerust uw Dinerbon mee naar Luzona, want dit is hier een geldig betaalmiddel.

Geniet hier van een heerlijke lunch, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van vers bereide producten. En dat proeft u! Uiteraard kunt u in ruil voor uw Dinerbon een heerlijk belegd stokbroodje bestellen met bijvoorbeeld kipfilet, tonijnsalade, brie of pulled pork. U heeft altijd de keus uit wit of bruin stokbrood. Luzana is ook beroemd om haar lekkere tosti’s en panini’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tosti met mozzarella, tomaat en pesto? Dat is smullen geblazen! Een bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden is het Luzona Proeverijtje. Dan krijgt u voor slechts €8,50 brood met tonijnsalade, kipfilet, rode tapenade, pesto, mozzarella, tomaat, kruidenboter, filet american, brie, walnoten en een soepje. Zo kunt u naar hartenlust combineren!

Luzona is ook zeer geschikt als tussenstop voor een gezellige borrel met uw Dinercheque. Ze hebben heerlijke biertjes op tap en een uitstekende huiswijn. Een portie bitterballen of kaasstengels zal hier heerlijk bij smaken! Geniet van de zon op het terras en een fijn samenzijn. En van een lekker hapje en drankje natuurlijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10