Gasterij de Hooiberg

Dinerbon Renswoude Gasterij de Hooiberg
Adres
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude
Telefoon
034 2434708
Dinerbon Renswoude Gasterij de Hooiberg
Dinerbon Renswoude Gasterij de Hooiberg
Dinerbon Renswoude Gasterij de Hooiberg

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw dinerbon te besteden in een gerenommeerd partycentrum in het midden van het land dat ruimte biedt aan meer dan 800 personen? Dan zit u bij gasterij de Hooiberg helemaal op uw plek. Dit partycentrum biedt de meest uiteenlopende activiteiten en zalen aan, maar het hoogtepunt is wel Gasterij de Hooiberg, waar u van harte welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van de hoogwaardige gerechten die op het á la carte menu te vinden zijn. Het restaurant is uitermate geschikt om te komen dineren met grote groepen mensen en in de zomer vertoeft u heerlijk in de zon op het mooie terras.

U zult door gastheer Harold van Engelen gastvrij worden onthaald in Gasterij de Hooiberg alvorens u mag gaan proeven van de lekkerste diners die grotendeels zijn bereid van lokale producten. Het werken met lokale producten zorgt ervoor dat u echt de streek terug proeft in de gerechten en uiteraard is alles dagvers en zeer smakelijk!

Houdt u er wel rekening mee dat Gasterij de Hooiberg in het laagseizoen gesloten is. Voor feesten en partijen is de gasterij wel geopend en u kunt dus met een gerust hart met uw dinerbon een feest, diner of evenement organiseren in Gasterij de Hooiberg. Denk hierbij aan een lunch, brunch, een lopend buffet of een BBQ.

Neem vooral contact op met Gasterij de Hooiberg om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn met uw dinercheque bij dit gezellige restaurant in een partycentrum! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan