Restaurant de Dennen

Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Adres
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Telefoon
031 - 8 571 274
Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen
Dinerbon Renswoude Restaurant de Dennen

U kunt met uw Diner Cadeau Dinerbon het bos in! Want restaurant 'De Dennen' is namelijk prachtig gelegen aan de rand van de mooie bossen tussen Renswoude en Scherpenzeel. De Dennen bestond in 2009 alweer 75 jaar en is een uniek familierestaurant, al drie generaties lang in het bezit van de familie Van de Wetering. In die lange periode ontwikkelde het restaurant zich met de tijd mee: van een druk bezochte 'uitspanning' destijds tot het goedlopende á la carte restaurant van nu, waar u smakelijk eet in een gemoedelijke sfeer.

Bij De Dennen kunt u terecht voor een heerlijk lunch of diner. De dinerkaart bevat vele heerlijke voor, hoofd en nagerechten. Zowel voor de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër is er genoeg keus. maar ook voor uw vergadering of seminar, brunch of high tea of wellicht heerlijke buffetten voor een verjaardag, jubileum of reünie kunt u bij De Dennen terecht. Sinds 2014 is De Dennen zelfs een officiële trouwlocatie in Renswoude. De Dennen beschikt over prachtige zalen, die zo worden gekleed dat gezelschappen van 20 tot 275 personen zich direct thuis voelen. Daarnaast is er een groot en zonnig terras met mooi uitzicht.

In de Gelderse Vallei liggen prachtige wandelroutes, over landgoederen, boerenerven en de Grebbelinie. Bij De Dennen Restaurant & Zalen starten diverse wandel- en fietsroutes. Wilt u urenlang door de natuur struinen, of komt u na een korte wandeling bij ons om iets te eten en drinken? De keuze is aan u.

Hopelijk zien wij u eens verschijnen bij restaurant De Dennen. Vergeet uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10