Sandton Hotel de Roskam

Dinerbon Rheden Sandton Hotel de Roskam
Adres
Arnhemsestraatweg 62
6991JG Rheden
Telefoon
026 4971277
Dinerbon Rheden Sandton Hotel de Roskam
Dinerbon Rheden Sandton Hotel de Roskam
Dinerbon Rheden Sandton Hotel de Roskam

Wellicht heeft u er nog nooit aan gedacht, maar u kunt met uw dinerbon ook gaan dineren bij vele restaurants in Nederland die onderdeel zijn van een hotel. Zo ook bij restaurant grand bistro 1688, een restaurant dat is gevestigd in een gerestaureerde hoeve naast het Sandton Hotel de Roskam in Rhenen. U hoeft helemaal geen gast te zijn van het hotel om in dit restaurant een heerlijke avond uit eten te beleven met uw vrienden, familie of collega’s en uw dinercheque. Bij bistro 1688 beloven ze u een warme sfeer in combinatie met een uitstekende kaart.

In de keuken van grand bistro 1688 staat chef kok Ronald Wientjes, die de bistrogerechten naar een hoger niveau heeft getild. Hij doet dit door op een verassende manier gebruik te maken van lokale producten. Alles is uiteraard vers, waardoor de gerechten smaakvol en gezond zijn. Of u nu langs komt met uw dinerbon voor een zakenlunch, een romantisch diner of de bekende high-tea van grand bistro 1688, er staat altijd wel iets op het menu dat bij u in de smaak zal vallen. Proef van de gebakken roodbaars met mosselen, pommes fondant en een schuim van mossel, of ga voor een gebraden hertenrugfilet met hete bliksem, spruiten en jus van vanille en port.

Bent u nieuwsgierig geworden wat deze grand bistro u kan bieden? Kom dan snel eens een kijkje nemen en neem plaats in het gezellige restaurant of met mooi weer op het zonovergoten terras. Vergeet bij uw bezoek ook niet om uw dinercheque mee te nemen want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10