Bistro In Petto

Dinerbon Rossum Bistro In Petto
Adres
Waaldijk 1
5328 EZ Rossum
Telefoon
041 8664221
Dinerbon Rossum Bistro In Petto
Dinerbon Rossum Bistro In Petto

Echt bourgondisch genieten doe je bij Bistro in Petto op de Waaldijk in Rossum. Of je nou komt voor een snelle hap of lekker lang wilt tafelen, het kan hier. U kunt hier genieten van echte klassiekers maar u kunt zich ook laten verrassen door de creativiteit van de chef. Kom langs met uw dinerbon of dinercheque voor een bourgondische beleving.

Wanneer u bij ons restaurant binnenstapt zult u zich gelijk thuis voelen in onze huiselijke en warme inrichting. Zo huiselijk en gezellig als onze sfeer is, zo gastvrij is onze bediening en zo smaakvol zijn onze gerechten. Onze menu wisselt mee met de seizoenen wat er voor zorgt dat wij altijd werken met verse ingredienten. Met verse streekproducten uit de Bommelerwaard worden voor u de gerechten met liefde en passie bereid. Naast onze overheerlijke vlees- en visgerechten hebben wij natuurlijk ook aan de vegetariers gedacht. Bij elk menu, welk seizoen het ook is, hebben wij altijd een verrassende, lekkere en vegetarische optie voor het voor- en hoofdgerecht. En om de bourgondische ervaring helemaal compleet te maken hebben wij natuurlijk een uitgebreide wijn- en bierkaart.

Heeft u al zin gekregen in een bourgondische beleving? Kom dan voor een heerlijke lunch of diner langs bij Bistro in Petto in Rossum. Hier kunt u met uw dinerbon of dinercheque terecht en een verrassende culinaire ervaring hebben. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10