CARAMBA! Lekkere Tapas - Ruurlo

Dinerbon Ruurlo CARAMBA! Lekkere Tapas - Ruurlo
Adres
Dorpsstraat 2
7261AW Ruurlo
Telefoon
0573 451 122
Dinerbon Ruurlo CARAMBA! Lekkere Tapas - Ruurlo
Dinerbon Ruurlo CARAMBA! Lekkere Tapas - Ruurlo

Bent u een liefhebber van Spaans eten, en dan met name van lekkere tapas? Dan is het een leuk idee om uw dinerbon te besteden bij een sfeervol tapas restaurant. Een van de tapasrestaurants waar u van harte welkom bent met uw dinercheque voor een gezellig avond is Tapasbar Caramba. Tapasbar Caramba bevindt zich aan Dorpsstraat 3 in het gezellige Ruurlo in een mooi vrijstaand pand op een zeer open locatie. Binnen heerst een sfeer die aan de ene kant doet denken aan een laagdrempelig grand café maar waar toch ook de Spaanse invloeden te vinden zijn. Wanneer het Hollandse weer het toelaat dan kunt u met uw dinercheque plaatsnemen op het mooie terras en in de zon genieten van uw tapas.

Bij Tapasbar Caramba worden verschillende soorten tapas geserveerd. Zo kunt u met uw dinerbon bijvoorbeeld genieten van Bob’s Olives en huisgemaakt foccacia brood. U kunt kiezen uit zes koude en zes warme soorten tapas, die u vervolgens gezellig kunt delen met uw gezelschap. Ook kunt u de desserts in tapas vorm bestellen! U krijgt dan vier heerlijke kleine nagerechtjes die u ook kunt delen. Bij echte tapas hoort natuurlijk ook lekkere Spaanse wijn. Geniet bijvoorbeeld van een dieprode Rioja wijn of laat u door de bediening informeren over de vele andere mogelijkheden.

Het team van Tapasbar Caramba hoopt u snel welkom te mogen heten voor een avond vol gezelligheid en lekkere hapjes op deze mooie locatie in Ruurlo. Breng snel een bezoek aan dit gezellige restaurant en laat vooral uw dinercheque niet thuis achter!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10