De Naober

Dinerbon Ruurlo De Naober
Adres
Kerkplein 30
7261AZ Ruurlo
Telefoon
0573-454083
Dinerbon Ruurlo De Naober
Dinerbon Ruurlo De Naober
Dinerbon Ruurlo De Naober

In de Gelderse Achterhoek ligt het plaatsje Ruurlo, waarin Restaurant De Naober is gesitueerd. Dit is een gezellig restaurant waar de gastvrijheid in hoog vaandel staat, en dat is te merken. U kunt er genieten van een mooi all-you-can-eat concept, maar u kunt ook beslissen om gewoon gerechten van het a la carte menu te bestellen. De Naober is dan ook een prettig restaurant, waar u met een gerust hart naar toe kunt gaan om uw cadeau-gekregen Dinerbon te gebruiken.

In Restaurant De Naober, heeft u zoals gezegd twee opties, die allebei kunnen worden betaald met uw Dinercheque. De eerste keuze heet ‘De Naobertjes’. Hierbij kunt u de hele avond lang zoveel gerechtjes bestellen als u wilt. U bestelt per twee gerechtjes en kunt zo een zeer grote variatie aan gerechtjes voorbij zien komen, zonder dat u meer hoeft te eten dan u wilt. De keuzemogelijkheden aan Naobertjes is enorm, en is te vinden op de site van het restaurant. Als tweede optie kunt u kiezen voor gerechten van de a la carte menukaart. Als voorgerecht heeft u de keuze uit vegetarische, vlees- en visgerechten. Vooral de forelmousse met roze garnaaltjes is een aanrader. Hierna is er een uitgebreide mogelijkheid om hoofdgerechten te bestellen, waarna u op een zoete wijze kunt afsluiten met een lekker dessert. Dit alles voor scherpe prijzen, die uiteraard kunnen worden afgerekend met uw dinerbon.

Kortom, Restaurant De Naober biedt twee hele leuke en lekkere concepten om uit eten te gaan en het maximale uit uw dinercheque te halen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10