De Tuinkamer

Dinerbon Ruurlo De Tuinkamer
Adres
Hengeloseweg 1
7261 LV Ruurlo
Telefoon
0573 45 21 47
Dinerbon Ruurlo De Tuinkamer
Dinerbon Ruurlo De Tuinkamer

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in Ruurlo? U heeft nu de mogelijkheid om heerlijk te komen dineren bij restaurant de Tuinkamer. Restaurant de Tuinkamer is gelegen aan de Hengeloseweg 1 en bevindt zich midden tussen het groen. Deze groene locatie en het grote grasveld dat her vrijstaande restaurant omringd geven het geheel een zeer rustgevende en gemoedelijke sfeer. Zeker wanneer u in de zomer op het terras plaatsneemt waant u zich echt even weg uit de bewoonde wereld. Binnen in het restaurant kunt u met uw dinercheque in de lichte serre dineren, of gezellig aan de bakstenen haard, waar warme kleuren, hout en steen zorgen voor een knus samenzijn.

In de keuken van restaurant de Tuinkamer wordt altijd gekookt met verse producten, die meestal ook nog uit de regio komen. Met deze verse ingrediënten worden de lekkerste gerechten met Hollandse en Franse invloeden bereid. U kunt een keus maken uit een van de heerlijke gerechten op de á la carte menukaart. Ook kunt u kiezen voor een drie-, of vier gangen menu van de chef, dat met zorg voor u wordt samengesteld.

Restaurant de Huiskamer is in 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin, wat inhoudt dat het restaurant een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteert. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze culinaire parel in de achterhoek? Kom dan vooral een kijkje nemen en neem uw dinercheque mee bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10