Restaurant All Day Dining

Dinerbon Ruurlo Restaurant All Day Dining
Adres
Dorpsstraat 4
7262AW Ruurlo
Telefoon
0573 451 122
Dinerbon Ruurlo Restaurant All Day Dining
Dinerbon Ruurlo Restaurant All Day Dining

Aan de Dorpsstraat 4 in het plaatsje Ruurlo vindt u aan de Dorpsstraat 4 een prachtig wit pand waarin zich verschillende leuk horecagelegenheden bevinden. Daaronder bevindt zicht ook restaurant All Day Dining, een luxe, modern en licht ingericht restaurant waar u met uw dinerbon van harte welkom bent. Het restaurant lijkt op de huiskamer van een paleis en u kunt er in een royale setting genieten van een lekker glas wijn, een heerlijk diner of een gezellig borrel. De keuken van het restaurant is doorlopend geopend van 12:00 tot 22:00 voor en u bent dus de hele dag welkom met uw dinercheque om u culinair in de watten te laten leggen!

Het all day dining concept houdt in dat u kleine gerechtje kunt bestellen en daarmee uw diner kunt samenstellen. U kunt langskomen voor een klein gerechtje of een uitgebreid diner samenstellen van vele heerlijke kleine porties. In dit restaurant zijn geen regels en dus bent u zelf de regisseur van uw avond uit eten! Op de menukaart staan verschillende bekende en minder bekende streek- en seizoensgerechten. Denkt u hierbij onder andere aan Achterhoekse gerechten met o.a. Het Reulse Naegelholt, verse Hollandse asperges en wildspecialiteiten in het jachtseizoen. Uiteraard kunt u naast deze lokale seizoensspecialiteiten ook met uw dinerbon komen genieten van traditionele gerechten met een veranderende samenstelling.

Wilt u graag de baas zijn over uw eigen diner op een mooie locatie in Ruurlo? Kom dan zeker eens een kijkje nemen met uw gezelschap bij Restaurant All Day Dining en beleef uw ideale culinaire uitje met uw dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10