Restaurant Avenarius

Dinerbon Ruurlo Restaurant Avenarius
Adres
Dorpsstraat 2
7262AW Ruurlo
Telefoon
0573 451 122
Dinerbon Ruurlo Restaurant Avenarius
Dinerbon Ruurlo Restaurant Avenarius

Aan de Dorpsstraat 4 in het plaatsje Ruurlo vindt u een prachtig wit pand waarin zich verschillende leuk horecagelegenheden bevinden. Daaronder bevindt zicht ook Restaurant Avenarius, een luxe, modern en licht ingericht restaurant waar u met uw dinerbon van harte welkom bent. Het restaurant lijkt op de huiskamer van een paleis en u kunt er in een royale setting genieten van een lekker glas wijn, een heerlijk diner of een gezellig borrel. De keuken van het restaurant is doorlopend geopend van 12:00 tot 22:00 voor en u bent dus de hele dag welkom met uw dinercheque om u culinair in de watten te laten leggen!

Bij Avenarius kunt u heerlijk a la carte uit eten met keuze uit losse gerechten of een 3- of 4-gangen menu. In dit restaurant zijn geen regels en dus bent u zelf de regisseur van uw avond uit eten! Op de menukaart staan verschillende bekende en minder bekende streek- en seizoensgerechten. Denkt u hierbij onder andere aan Achterhoekse gerechten met o.a. Het Reulse Naegelholt, verse Hollandse asperges en wildspecialiteiten in het jachtseizoen. Uiteraard kunt u naast deze lokale seizoensspecialiteiten ook met uw dinerbon komen genieten van traditionele gerechten met een veranderende samenstelling.

Wilt u graag de baas zijn over uw eigen diner op een mooie locatie in Ruurlo? Kom dan zeker eens een kijkje nemen met uw gezelschap bij Restaurant Avenarius en beleef uw ideale culinaire uitje met uw dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10