De Kromme Hoek

Dinerbon Scherpenzeel De Kromme Hoek
Adres
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel
Telefoon
033 - 277 2759
Dinerbon Scherpenzeel De Kromme Hoek

De Kromme Hoek is een gezellig eet- en drinkhuis, gelegen in het Gelderse Scherpenzeel. U kunt hier terecht voor een drankje, lunch of uitgebreid diner. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Bovendien beschikt De Kromme Hoek ook over een ruim terras op het zuiden, waar u in het zonnetje kunt genieten van een hapje en drankje. Er is van alles mogelijk voor zowel stelletjes, gezinnen als grotere groepen. Kijk ook even op de website voor meer informatie!

De Kromme Hoek biedt u het totaalplaatje: gerechten van goede kwaliteit, een toegankelijke menukaart, gastgerichte bediening en aantrekkelijke prijzen. U kunt ook met uw Dinercheque betalen. Het doel van het keuken- en bedieningsteam is om u helemaal tevreden naar huis te sturen. Begin de avond met een lekker glas wijn of speciaalbiertje en bestel daar ook een voorgerecht bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een drieluik van zalmtartaar, foreltartaar en tartaar van rivierkreeftjes? U zult ook zeker een geschikt hoofdgerecht vinden op de veelzijdige menukaart. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de varkenshaasschnitzel, tournedos van ossenhaas of de ouderwets gesudderde kalfssukade met andijviestamppot. Voor de vegetariërs is de huisgemaakte vegaburger van champignons, ui en nootjes met guacamole zeer aan te raden.

Het is ook leuk om de Dinercheque te besteden aan een gezellig diner met de hele familie. Daarvoor is De Kromme Hoek dan ook zeer geschikt. Ze hebben een uitgebreide kinderkaart waar onder andere spareribs, saté met pindasaus en spaghetti bolognese op staat. Zo kunnen ook de kleine fijnproevertjes genieten van een heerlijke maaltijd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10