De Witte Holevoet

Dinerbon Scherpenzeel De Witte Holevoet
Adres
Holevoetplein 282
3925CA Scherpenzeel
Telefoon
033-2779111
Dinerbon Scherpenzeel De Witte Holevoet
Dinerbon Scherpenzeel De Witte Holevoet

De Witte Holevoet is een stijlvol hotel en restaurant in het dorpje Scherpenzeel, op steenworp afstand van Amersfoort. Als u van culinaire verassingen en mooie wijnen houdt, bent u hier aan het juiste adres! Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Laat u verwennen in het sfeervolle en lichte restaurantgedeelte, in de romantische wintertuin of op het overdekte terras. Bij De Witte Holevoet kunt u echt weer eens genieten van een avond uitgebreid tafelen. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen!

De menukaart van De Witte Holevoet bestaat uit bijzondere gerechten waarbij u veel producten uit de streek en van het seizoen terug zult vinden. Ze zijn overigens ook aangesloten bij Euro-Toques. Dat wil zeggen dat er in de keuken uitsluitend gewerkt wordt met duurzame en biologische producten van lokale leveranciers. Dat proeft u meteen! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon het Menu Euro-Toques. Deze bestaat uit bijvoorbeeld een brandade van kabeljauw, soep van vergeten groenten, Veluwse scharrelhoender en als afsluiter een crumble van harde wener, walnoot en mousse van peer. Zoals u ziet draait alles bij De Witte Holevoet om hoge kwaliteit en een creatieve kaart.

Wilt u zich echt eens een keer helemaal in de watten leggen? Ook dan kunt u met uw Dinercheque terecht bij De Witte Holevoet. Laat u verwennen met het Verwennerij Arrangement. U wordt ontvangen met een feestelijke cocktail en vervolgens krijgt u amuses, een viergangenmenu met bijpassende wijnen en mokkaservies met huisgemaakte bonbons. Eet smakelijk!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan