Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Adres
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon
033 285 4061
Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Prinsheerlijk eten & drinken is een gezellig restaurant in Scherpenzeel dat is gelegen aan het levendige Plein 1940. U kunt hier met uw dinerbon komen genieten van de lekkerste hapjes en luxe drankjes. Deze kunt u binnen nuttigen in het sfeervolle restaurant of bij mooi weer buiten op het gezelligste terras van Scherpenzeel! Iedere dinsdag tot en met zaterdag bent u bij Prinsheerlijk welkom. Vanaf 12:00 is ook de keuken open, en kunt u met uw dinercheque genieten van een heerlijke lunch. ’s Avonds is de keuken tot 21:30 geopend om u te voorzien van een smaakvol diner. Het motto van het team van Prinsheerlijk eten & drinken is “gastvrijheid in combinatie met heerlijke, verse gerechten” en zij zullen dan ook alles in het werk stellen om uw avond soepel te laten verlopen.

Op het menu van Prinsheerlijk eten & drinken vindt u een keur aan smaakvolle gerechten. Zo kunt u met uw dinerbon een Tournedos bestellen van malse ossenhaas. Deze wordt geserveerd met seizoensgroenten, aardappelpuree en een saus naar keuze. Heeft u meer zin in vis? Probeer dan de gebakken zalm met witte wijnsaus. Voor de vegetariërs onder ons is er bij Prinsheerlijk eten & drinken ook genoeg te beleven. U heeft onder andere de keus tussen een groenteburger met cheddar en chilimayonaise en een smaakvolle groentelagasne met courgette, aubergine, tomaat en gratin van oude kaas.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige restaurant in het centrum van Scherpenzeel? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng een bezoek aan Prinsheerlijk eten & drinken aan het Plein 1940!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10