Bij Ons Silvolde

Dinerbon Silvolde Bij Ons Silvolde
Adres
Markt 1
7064AZ Silvolde
Telefoon
0315 345020
Dinerbon Silvolde Bij Ons Silvolde
Dinerbon Silvolde Bij Ons Silvolde
Dinerbon Silvolde Bij Ons Silvolde
Dinerbon Silvolde Bij Ons Silvolde

Restaurant Bij Ons Silvolde is gevestigd in het hart van Silvolde

Restaurant Bij Ons Silvolde is gevestigd in het hart van Silvolde. Hier kun je gezellig aan tafel zitten en de hele avond genieten van diverse tapasgerechten. Geniet met familie, vrienden en neem de tijd voor elkaar. Binnen in de gezellig ingerichte brasserie, of buiten op hert ruime terras, worden de lekkerste tapas geserveerd, volgens het recept: twee gerechten per persoon per ronde. Deze kun je natuurlijk met de dinerbon onderling gaan delen. Op de tapaskaart kies je uit tal van lekkere creaties. Voor een vast bedrag kunt je de gehele avond onbeperkt van tapas genieten.

In het restaurant van Bij Ons Silvolde kies je uit een aantal klassiekers

In het restaurant van Bij Ons Silvolde kies je uit een aantal klassiekers Denk hierbij aan een lekkere zalm schnitzel, of biefstuk met salade en frites. De brasserie heeft vijf verschillende bieren op de tap en er worden verschillende huiswijnen en per glas de exclusievere wijnen geschonken. Tijdens de hele avond zorgt het team ervoor dat je onbeperkt kunt genieten. Dat wil je toch ook met je dinerbon?

Laat je je verassen, dan kun je diverse gerechtjes van de kaart in diverse rondes op tafel verwachten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Zo weet je zeker dat er tijdens elke ronde wel voor iedereen wat lekkers is. Tussen de gerechten door komt het personeel graag naar je tafel om te vragen over er een speciale voorkeur is betreft de producten die worden gevraag. Wellicht sla je een bepaald gerecht liever over of je wilt een gerecht met je dinercheque graag een keer extra proeven.

Voor de lunch ben je van harte welkom in de brasserie van Bij Ons Silvolde

Kom je in Bij Ons Silvolde graag liever tijdens de middag langs. Geen probleem! Op de lunchkaart staan uiteraard de vele succesnummers zoals een tosti, diverse salades, lekkere carpaccio en mooie zalm. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10