Grand Cafe de Buurman

Dinerbon Silvolde Grand Cafe de Buurman
Adres
Markt 1
7064AZ Silvolde
Telefoon
0315 345 020
Dinerbon Silvolde Grand Cafe de Buurman

In het Achterhoekse Sivolde vindt u Grand Cafe De Buurman. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, kopje koffie met een taartje of een lekkere borrel. Neem plaats aan tafel of met een krantje aan de bar; bij Grand Cafe De Buurman is het altijd gezellig! De vriendelijke bediening doet er alles aan om het u naar uw zin te maken en u thuis te laten voelen. Een fijne bestemming voor uw Dinerbon of Dinercheque.

Bij Grand Cafe De Buurman kunt u kiezen uit een driegangenmenu of a la carte gerechten. U heeft keuze uit de meest heerlijke gerechten waar u in alle rust en in een intieme sfeer van kunt genieten. Wissel uw Dinerbon in voor een heerlijke carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise en Pecorinokaas vooraf. Ga daarna voor een verrukkelijke gebakken tilapia met mosterdsaus en sluit af met een authentieke dame blanche met vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom. U heeft al een driegangenmenu voor 26,95 euro. Op de menukaart vindt u uiteraard nog meer lekkers waar de vlees-, vis- en vegaliefhebber zich kan uitleven. Ook aan de kleintjes is gedacht; voor hen is er een speciaal kindermenu bestaande uit een tomatensoepje vooraf, een bordje Goofy, Donald of Katrien als hoofdgerecht en een lekker kinderijsje na. Voor een lunch en borrel bent u tevens van harte welkom bij De Buurman. Voor een betaalbare prijs geniet u van kwalitatief hoogstaande gerechten en hapjes.

Het restaurant is elke dag van de week geopend behalve op dinsdag. Kom gezellig langs met uw Dinercheque en ervaar het zelf! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10