Steakhouse Amadeus Silvolde

Dinerbon Silvolde Steakhouse Amadeus Silvolde
Adres
Terborgseweg 67
7064AB Silvolde
Telefoon
0315 34 68 00

‘Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard’ is een leus die absoluut van toepassing is op Restaurant Steakhouse Amadeus dat zowel in Ede als in Silvolde gevestigd is. Al vanaf het prille begin, zo’n dertig jaar geleden, tot aan nu is de unieke formule van Amadeus een groot succes. Uw dinerbon wordt nu ook hier geaccepteerd!

Wat is de formule? Onze dinerkaart is ongeëvenaard groot. Onze zeer uitgebreide kaart bevat zowel voor lunch als diner voor ieder wat wils. Zo bieden wij vegetarische gerechten, vis en uiteraard heel veel soorten vlees. Niet alleen onze menukaart, maar ook onze dessertkaart en drankenkaart zijn zeer uitgebreid.

Voor de kids is er een speciale kinderkaart met na afloop een leuk cadeautje. Er zijn in ons restaurant ook speelgoed en kleurplaatsen aanwezig om de kinderen heerlijk zoet te houden.

Zelfs aan de rokers is gedacht bij Amadeus. In onze rookruimte staan heerlijke chesterfields waarop u rustig van uw sigaret of sigaartje kunt genieten. Wij serveren in de rookruimte ook heerlijke aperitiefjes en digestiefjes.

Voor de echte vleesliefhebber beschikken wij over een dry aged rijpings cel. Het vlees dat hieruit komt is helder rood en boterzacht. U zult nooit zulk lekker vlees geproefd hebben!

Bij binnenkomst zal u gelijk de gezellige ambiance met de open keuken opvallen. Warme kleuren en opvallende decoraties zorgen voor gemoedelijke en gezellige sfeer. Ook hebben wij op verschillende plekken knusse open haarden geplaatst. Aan onze bar kunt u vooraf of achter even lekker borrelen en met mooi weer is ons prachtige terras geopend.

Komt u eens met uw dinercheque langs bij steakhouse Amadeus in Silvolde? Wij hebben een grote eigen parkeerplaats. Laat u door ons heerlijk verwennen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10