Gastrobar Oranje

Dinerbon Soeren Gastrobar Oranje
Adres
Hoog Soeren 134
7346 AH Soeren
Telefoon
055 5191227
Dinerbon Soeren Gastrobar Oranje
Dinerbon Soeren Gastrobar Oranje
Dinerbon Soeren Gastrobar Oranje

Gastrobar Oranje maak deel uit van het complex van Restaurant Hoogheid, dat op een open plek tussen de bossen van de Veluwe ligt. Het adres van zowel de gastrobar als het restaurant is Hoog Soeren 134 in het dorp Hoog Soeren. Dat is eigenlijk ook meteen de enige overeenkomst, want beide etablissementen hebben zo hun eigen sfeer, uitstraling en smaakbelevingen. Gastrobar Oranje is daarnaast vooral sterk in het organiseren van allerlei speciale culinaire evenementen, die zich als het even kan het liefst op het grote veld nabij de gastrobar afspelen. Natuurlijk kun je ook gewoon binnen bij dit etablissement van allerlei lekkers genieten. Ben je in het bezit van een dinerbon of dinercheque, dan kun je deze elke dag van de week bij Gastrobar Oranje gebruiken, want dit horecabedrijf is dagelijks van 9 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts geopend.

De keukenbrigade van deze eetgelegenheid gaat regelmatig letterlijk zelf de boer op, om bij regionale agrariërs de mooiste duurzame streekproducten in te kopen. Dit betekent dan ook dat alle lekkernijen die aan je geserveerd worden absoluut vers en vol van smaak zijn. Combineer dat met een van de tien wijnen die in de gastrobar beschikbaar zijn en geniet met volle teugen van al het lekkers dat je smaakpapillen passeert. De kaart van Oranje biedt je wat dat betreft volop keuze. Denk in dat geval onder meer aan steak tartare, met rode ui, kappers, ansjovis, Worcestersaus, Tabasco, peterselie en huisgemaakte barbecuesaus. Of aan een ‘sallade miljonair’ met gerookte zalm, gamba, eendenlever, paling, Prosciutto, kalfslende en truffeldressing. En dat zijn dan alleen nog maar enkele van de overheerlijke voorgerechten op de kaart. Voor wat betreft het hoofdgerecht heb je opnieuw keuze uit allerlei verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Aan smulpapen tot 12 jaar serveert Gastrobar Oranje tenslotte desgewenst kindermenu’s, die onder meer uit friet, appelmoes en een snack bestaan.

Het aangename van luxe culinair genieten bij Gastrobar Oranje is dat het niet exorbitant duur is. Tel daarbij op dat je er gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt betalen en je al snel beseft dat een bezoek aan deze eetgelegenheid eigenlijk gewoon een must is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10