Restaurant Hoogheid

Dinerbon Soeren Restaurant Hoogheid
Adres
Hoog Soeren 134
7346 AH Soeren
Telefoon
055 5191227
Dinerbon Soeren Restaurant Hoogheid
Dinerbon Soeren Restaurant Hoogheid
Dinerbon Soeren Restaurant Hoogheid

Verscholen tussen de bossen ten westen van Apeldoorn bevindt zich een culinaire oase met de naam Restaurant Hoogheid. De exacte locatie is Hoog Soeren 134 in het gelijknamige dorp Hoog Soeren. Kortom, een uitgelezen locatie om heerlijk van een hapje en een drankje te genieten als u te voet, op de fiets of met de auto de Veluwe doorkruist. Het prachtige landhuis straalt niet alleen aan de buitenkant luxe uit. Ook binnen zet die trend zich door en zie je hier en daar zelfs een vleugje romantiek, waardoor je culinaire uitje echt een vorstelijke belevenis wordt. Bij goed weer kun je ook op het terras van Restaurant Hoogheid plaatsnemen. Je geniet er dan niet alleen van alle lekkernijen die aan je geserveerd worden, maar ook van het schitterende rustieke uitzicht op de landerijen en bossen om je heen. Aangezien dit etablissement elke dag van de week van 6 uur ‘s avonds tot 1 uur ‘s nachts geopend is, kun je er de hele week door met je dinerbon of dinercheque terecht.

Prinsheerlijk culinair genieten bij Restaurant Hoogheid betekent uitgebreid tafelen en smullen van al het lekkers dat de chef-kok en zijn keukenbrigade je tijdens je avondje uit serveren. De menukeuzes die deze eetgelegenheid je biedt bestaan niet alleen maar uit allerlei smakelijke losse voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt er namelijk ook voor 3, 4, 5, 6 of 8 complete gangen kiezen. Omdat er tijdens het bereiden van de lekkernijen in Restaurant Hoogheid volop van verse producten gebruik wordt gemaakt, betekent dit ook dat de samenstelling van de menukaart door het jaar heen diverse keren wordt aangepast. De eetgelegenheid is overigens niet alleen maar gespecialiseerd in overheerlijke vlees- en visgerechten. Ook voor vegetariërs is er een ruim aanbod, zodat ook zij gegarandeerd een smakelijke avond zullen beleven. In dat kader is het in dit restaurant zelfs mogelijk om te kiezen voor een volledig vegetarisch 4-, 6- of 8-gangenverrassingsmenu.

Uiteraard kun je zonder problemen deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken als de bediening van Restaurant Hoogheid je aan het eind van je smakelijke avond de rekening voor de genuttigde dranken en spijzen presenteert.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10