De Rotterdammer

Dinerbon Stroe De Rotterdammer
Adres
Wolweg 40
3776LP Stroe
Telefoon
0342 441 903
Dinerbon Stroe De Rotterdammer

Aan de Wolweg in Stroe staat café restaurant De Rotterdammer.  Het interieur van De Rotterdammer is oud en modern gecombineerd. Het is een prachtige combinatie die leidt tot een rustgevende sfeer. Café restaurant De Rotterdammer heeft ook een prachtig terras tot haar beschikking. U kunt nu van deze mooie faciliteiten komen genieten met uw dinerbon! U zult in dit café zeker tot rust komen. U kunt in dit leuke café restaurant gerust langskomen met vrienden en/of familie. Ook voor verschillende soorten feesten is het geschikt. Heeft u een vrijgezellenfeest, promotiefeest, verjaardagsfeest of een ander feest te vieren? Kom dan gerust naar De Rotterdammer! Ook is het café restaurant geschikt voor etentjes met collega’s of een zakenvergadering. U ziet dus dat er veel mogelijk is!

In de keuken worden heerlijke gerechten voor u bereid. Met uw dinercheque heeft u namelijk keuze uit alle gerechten op de kaart! Er is een lunch- en dinerkaart aanwezig. Op de kaarten kunt u onder andere heerlijke broodjes, soepen, salades, omeletten, snacks, tosti’s, varkenshaas, kipschnitzel Hawaï, boerenschnitzel, wrap, hamburger De Rotterdammer, en nog veel meer heerlijke gerechten vinden! Voor de allerkleinste zijn er ook kindermenu’s aanwezig waarvan zij heerlijk kunnen smullen! U kunt verwachten dat alle gerechten op de kaart van een goede kwaliteit zijn.

Café Restaurant De Rotterdammer is op dinsdag gesloten, maar op maandag, woensdag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunnen verschillen tussen 12:00 uur tot 02:00 uur. De Rotterdammer hoopt u zeker snel eens te zien met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10