Goudreinet Barneveld

Dinerbon Terschuur Goudreinet Barneveld
Adres
Zelderseweg 63
3784 LN Terschuur
Telefoon
0342 461293
Dinerbon Terschuur Goudreinet Barneveld
Dinerbon Terschuur Goudreinet Barneveld
Dinerbon Terschuur Goudreinet Barneveld
Dinerbon Terschuur Goudreinet Barneveld

Goudreinet Barneveld is een wegrestaurant dat langs de A1 te vinden is. Het officiële adres van deze eetgelegenheid is de Zelderseweg 63 in Terschuur. Je bereikt deze locatie via de afslag Barneveld/Ede (A30). In tegenstelling tot veel andere restaurants die langs de Nederlandse snelwegen liggen, is dit etablissement uiterst smaakvol ingericht, waardoor een warme ambiance is ontstaan. Het restaurant beschikt ook over een eigen afgeschermd terras, waar het op zonnige dagen goed toefen is. Daarnaast zijn er aangenaam veel parkeerplaatsen rondom het pand aanwezig, zodat je er gemakkelijk gratis je auto kwijt kunt. De eetgelegenheid is ook prima geschikt voor kinderen. Voor hen is er namelijk een aparte speelhoek ingericht. Op maandag opent restaurant Goudreinet haar deuren om 8 uur ‘s morgens. Op alle andere doordeweekse dagen kun je er vanaf 7 uur ‘s morgens al met je dinerbon of dinercheque terecht. Het etablissement sluit doordeweeks om 11 uur ‘s avonds. Op zaterdag is Goudreinet van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds geopend en op zondag van 11 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.

De ruime openingstijden van deze eetgelegenheid zorgen ervoor dat je er zowel voor het ontbijt, de lunch en het diner aan kunt schuiven. Tegen het middaguur worden er onder meer tal van overheerlijke belegde broodjes, burgers en eiergerechten geserveerd. Heb je op dat moment al grote trek, dan biedt dit restaurant je op dat moment ook al diverse complete plates en maaltijdsalades aan. Prettige bijkomstigheid: je kunt desgewenst ook in de avonduren lunchgerechten bestellen. Ga je daarentegen liever voor de dineropties van Goudreinet, dan is het mogelijk om uit een breed palet aan smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten te kiezen. Naast allerlei vlees- en visgerechten zijn er overigens ook verschillende vegetarische varianten verkrijgbaar. De jongste bezoekers aan dit restaurant kunnen op hun beurt een keuze uit de beschikbare kindermenu’s maken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon bij dit restaurant binnen te stappen als je tijdens je reis even een rustpauze in wilt lassen en bijvoorbeeld toe bent aan koffie met gebak.

Omdat Restaurant Goudreinet een officiële acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, zijn gasten die het saldo daarvan bij deze eetgelegenheid willen besteden vanzelfsprekend meer dan welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10