Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Dinerbon Terschuur Pannenkoekenboerderij De Tolboom
Adres
Hoevelakenseweg 89
3784WG Terschuur
Telefoon
0342 461 514
Dinerbon Terschuur Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Pannenkoekenboerderij De Tolboom is een familie restaurant dat is gevestigd in een mooie boerderij uit 1901. Bij aankomst ziet de boerderij er van buiten al prachtig uit, maar van binnen zet zich dit voort in het interieur. Binnen is er gewerkt met de boerderijsfeer, maar met een chique en moderne tint. Het restaurant ziet er verzorgd en goed onderhouden uit. Buiten is er een terras aanwezig waar u op mooie dagen buiten heerlijk kunt genieten van uw gerecht en het mooie weer. In totaal zijn er 130 zitplaatsen aanwezig, dit is inclusief het terras. Waar kunt u Pannenkoekenboerderij De Tolboom vinden? De boerderij is gelegen aan de Hoevelakenseweg in Terschuur, Gelderland. Zij accepteren nu ook heel graag uw dinercheque. Het is de ideale plek voor feesten en partijen of een dagje weg met het gezin, familie, vrienden of collega’s!

Naast de verrukkelijke pannenkoeken die bereid worden bij de Pannenkoekenboerderij, worden er ook andere heerlijke gerechten en hapjes gemaakt. Zo zijn er namelijk ook dagschotels, salades en huisgemaakte appeltaart. U kunt zowel lunchen als dineren bij De Tolboom. Voor de lunch zijn er broodjes, luxe tosti’s, maaltijdsalades, soepen, borrelhapjes en nog veel meer. Voor het diner kunt u onder andere de volgende gerechten krijgen: soepen, salades, een ruim assortiment aan pannenkoeken, dagschotels, omeletten en nog veel meer!

De Tolbooms is het hele jaar open van dinsdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur, met uitzondering van een aantal dagen. Ga met uw dinercheque of dinerbon naar Pannenkoekenboerderij De Tolboom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10