Brasserie KriebelZ

Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Adres
Dorpsstraat 59
7396 AL Terwolde
Telefoon
0571 - 292022
Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ

Ga eens langs bij Brasserie Kriebelz in Terwolde! Deze veelzijdige brasserie is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, alleen of met een grote groep. Bij deze sfeervolle brasserie voelt iedereen zich thuis. U bent overigens ook van harte welkom met uw Dinerbon. Brasserie Kriebelz is in 2015 zelfs uitgeroepen tot leukste restaurant van de gemeente Voorst!

Bij binnenkomst wordt u bij Brasserie Kriebelz al hartelijk begroet door de aangename bediening. Neem plaats in het stijlvolle restaurant of het ruime terras. De brasserie ligt op steenworp afstand van het dorpscentrum, maar is gevestigd in een landelijk gelegen stuk waar u in alle rust kunt genieten van een hapje en drankje met uw Dinerbon. Vanaf 11:00 kunt u al bij de brasserie terecht voor een traditionele appeltaart met koffie of thee. Ze bieden zelfs een leuk high tea arrangement aan! Tijdens de lunch kunt u onder andere genieten van een boerenomelet, broodje kroket of een ouderwetse tosti. Ook hebben ze flammkuchen, een authentiek gerecht uit de Elzas wat een beetje aan een pizza doet denken. In de avond kunt u met de Dinercheque een driegangenmenu of a la carte bestellen. Brasserie Kriebels is beroemd om haar Dekselse Pannetjes. U krijgt dan een uniek pannetje als hoofdgerecht, waarbij de inhoud afhangt van het seizoen en de inspiratie van chef.

Brasserie Kriebelz is gelegen in een centraal punt in Nederland. Het is dan ook het ideale start- of eindpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Kom daarna weer helemaal bij en bestel lekker een hapje en drankje met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10