Mexicaans Restaurant Orizaba

Dinerbon Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba
Adres
Plein 40-42
4001LJ Tiel
Telefoon
0344 701060
Dinerbon Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba
Dinerbon Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba
Dinerbon Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba
Dinerbon Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba

In Mexicaans Restaurant Orizaba staat de Latijns-Amerikaanse keuken centraal

In Mexicaans Restaurant Orizaba staat de Latijns-Amerikaanse keuken centraal. Je kunt hier dan ook een grote verscheidenheid aan smaken uitproberen en diverse verse ingrediënten en kruiden worden rijkelijk gebruikt in iedere gerecht. En dat proef je direct! Het team van Mexicaans Restaurant Orizaba doet er graag alles aan om je een onvergetelijke eet ervaring aan te bieden. Probeer je met de dinerbon binnenkort ook de innovatieve recepten en verse aroma’s uit? Het Latijns-Amerikaanse is gevestigd in het hart van Tiel.

Verschillende culturen en landen komen samen in de keuken van Mexicaans Restaurant Orizaba

In de keuken is inspiratie van verschillende culturen en landen terug te zien. Je probeert met je dinercheque voedsel in verschillende kookstijlen en smaken die Latijns-Amerika zo kenmerken makend. Denk hierbij aan Portugees en Spaans sprekende landen en een aantal Caribische eilanden, zoals de Nederlandse Antillen en Cuba. Kom je binnenkort een keer langs met je dinercheque?

Drinken, eten en sfeer uit Latijns-Amerika staat centraal bij Mexicaans Restaurant Orizaba

Drinken, eten en sfeer uit Latijns-Amerika staat centraal bij Mexicaans Restaurant Orizaba. De gerechten combineren smaken uit Cuba, Mexico, Ecuador, Colombia en Peru en worden allen gepresenteerd in ‘Tielse stijl’. Wat voor gerechten wil jij een keer uitproberen met de dinerbon? En met hoeveel personen kom je langs? Laat het weten aan het team van Mexicaans Restaurant Orizaba door op tijd een tafel te reserveren. Het restaurant is op dinsdag tot et met vrijdag geopend van 16:00 uur tot 22:30 uur. Op zaterdag is het restaurant geopend van 12:00 uur tot 22:30 uur en op zondag van 12:00 uur tot 22:30 uur. Let er wel op dat de keuken iedere dag open is tot 22:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10