Restaurant Aand8

Dinerbon Tiel Restaurant Aand8
Adres
Korenbeursplein 3
4001 KX Tiel
Telefoon
0344-614430
Dinerbon Tiel Restaurant Aand8
Dinerbon Tiel Restaurant Aand8
Dinerbon Tiel Restaurant Aand8

Restaurant Aand8 is één van de pareltjes in het centrum van Tiel. Zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden, staat de gast hier centraal. Geniet van de met zorg bereide seizoensgerechten, de uitstekende service, de rust en de vriendelijke  prijzen. U kunt er nu ook met de Dinerbon betalen. Bij Restaurant Aand8 kunt u terecht voor een romantisch diner voor twee of juist met een groep. Het restaurant is naast Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof gevestigd. Combineer een diner met de Dinercheque met een voorstelling voor het perfecte avondje uit!

Bij Restaurant Aand8 zult u de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs ervaren. De keuken kookt uitsluitend met verse ingrediënten van het seizoen, waardoor ze vier keer per jaar een nieuwe menukaart presenteren. Heeft u bepaalde allergieën? Daar houden ze bij Restaurant Aand8 uiteraard graag rekening mee. De menukaart bestaat uit heerlijke gerechten uit de internationale keuken, met invloeden uit zowel Europese als Aziatische landen. Met uw Dinerbon kunt u echt weer eens genieten van een uitgebreid diner. Bestel eerst een overheerlijk voorgerecht, zoals de vitello tonato met gebraden kalfsmuis, tonijnmayonaise, rucola en kappertjes. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere heilbotfilet, varkenshaas en de beroemde gewokte gamba’s met aioli.

Wilt u iets speciaals doen met uw Dinercheque? En bent u met vier personen of meer? Ga dan voor het feestelijk Sharing Diner. U krijgt verschillende kleine gerechten, die u samen kunt proeven met uw tafelgenoten. Doorbreek de traditionele manier van dineren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10