Restaurant de Betuwe

Dinerbon Tiel Restaurant de Betuwe
Adres
Hoog Kellenseweg 7
4004 JB Tiel
Telefoon
0344-636030

Wilt u een avond lekker uit eten gaan in Tiel? Bij restaurant De Betuwe bent u van harte welkom om met uw dinerbon te komen genieten van de lekkerste vers bereide gerechten. Restaurant De Betuwe is een sfeervol familierestaurant waar jong en oud zich snel thuis voelen en met volle teugen kunnen genieten van een leuke avond samen zijn. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en de bediening zal er dan ook alles aan doen om u tevreden weer naar huis te laten gaan. Het restaurant is van maandag tot en met zondag tussen 16:00 en 21:00 geopend.

Voor zowel lunch als diner biedt restaurant De Betuwe een ruime keus uit smakelijke gerechten en dranken. Daarbij werkt het keukenteam alleen met de meest verse producten van het seizoen. De kaart wisselt dan ook regelmatig en de kwaliteit van de gerechten blijft op deze manier optimaal. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu, dat is aangepast aan de smaak van de kleinste bezoekers. Deze kleine gasten gaan aan het eind van de avond ook naar huis met een leuke verrassing!

In de keuken van restaurant De Betuwe werken enkele leermeesters, die aan jonge koks in spé de kneepjes van het vak leren. De stagiaires worden zo in de laatste jaren van hun opleiding wegwijs gemaakt in de horecabranche. De Betuwe is dan ook een erkend leerbedrijf en daar zijn ze trots op! Kom snel zelf genieten van gastvrijheid en het lekkere eten en kom met uw dinercheque langs bij restaurant De Betuwe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10