Tres Tapas Wine Bar

Dinerbon Tiel Tres Tapas Wine Bar
Adres
Plein 51
4001LH Tiel
Telefoon
0344 667953
Dinerbon Tiel Tres Tapas Wine Bar
Dinerbon Tiel Tres Tapas Wine Bar
Dinerbon Tiel Tres Tapas Wine Bar
Dinerbon Tiel Tres Tapas Wine Bar

Geniet van diverse kleine tapasgerechten bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel

Bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel kun je genieten van diverse kleine tapasgerechten. Uiteraard worden er bijpassende wijnen geserveerd, maar je kunt ook kiezen voor een biertje of een non-alcoholisch drankje. Met je dinerbon ben je van maandag tot en met zondag van harte welkom tussen 17:00 uur en 23:00 uur. Met wie kom jij een keer genieten van de culinaire Spaanse keuken bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel?

Onbeperkt genieten van tapas bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel

Wist je dat je bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel onbeperkt kunt genieten van tapas met de dinercheque? Dit kan voor een vast bedrag van € 27,95 per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen voor de helft van de prijs eten bij Tres Tapas Wine Bar in Tiel. Zijn het lastige eters of speel je het simpelweg wat liever op wat veiliger, in dat geval kun je ook frites met een snack bestellen op de kaart. Zo weet je zeker dat iedereen een leuke avond gaat beleven met de dinerbon.

Laat je verrassen door de chef van Tres Tapas Wine Bar in Tiel

Heb je er in het restaurant moeite mee om een keuze te maken op de kaart van Tres Tapas Wine Bar in Tiel? Geen probleem! Je kunt je met de dinercheque altijd aangenaam laten verrassen door de chef. Op deze manier weet je zeker dat je de lekkerste gerechten van de zeer gevarieerde kaart geserveerd gaat krijgen. De gastvrouw of gastheer van Tres Tapas Wine Bar vertelt je daarnaast maar al te graag wat de beste wijnen zijn bij ieder gerecht. Kom jij binnenkort de dinerbon besteden in dit Spaanse restaurant?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10