Eetcafe Uw Chef

Dinerbon Tricht Eetcafe Uw Chef
Adres
Kerkstraat 14
4196AB Tricht
Telefoon
0345 572 111
Dinerbon Tricht Eetcafe Uw Chef

Bent u op zoek naar een leuke en laagdrempelige bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in een eetcafé in het mooie Tricht? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent met uw dinercheque namelijk welkom om te komen eten bij eetcafé Uw Chef, een gezellig maar bovenal kwalitatief hoogstaand eetcafé. Hier vindt u traditionele eetcafé gerechten van formidabele kwaliteit en kunt u met uw dinerbon een voortreffelijke avond beleven in een sfeervol eetcafé waar gastvrijheid en tevredenheid van de klant zeer hoog in het vaandel staan.

Op het menu van eetcafé uw chef vindt u gerechten aan uit de Betuwse streek, die niet duur zijn en bovendien gemaakt van verse ingrediënten. No nonsense is wat de cultuur van dit eetcafé het best beschrijft. Gewoon goed en lekker eten dat is gemaakt van pure en eerlijke ingrediënten. De friet wordt bijvoorbeeld vers voor u gebakken van de echte Hollandse Bintjes. Een gerecht van eetcafé Uw Chef dat in de wijde omgeving bekend is zijn de spareribs. Deze schijnen door velen te zijn beoordeeld als van formidabele kwaliteit en daar zijn ze bij eetcafé Uw Chef zeker trots op. Naast deze befaamde spareribs kunt u ook komen genieten van kaasfondue naar eigen recept, malse schnitzels op Weense wijze en lekkere verse gamba’s.

Heeft u wel zin in een avond heerlijk onbezorgd uit eten in een gezellig, laagdrempelig eetcafé waar gerechten van zeer goede kwaliteit worden geserveerd? Breng dan snel een bezoek aan eetcafé uw chef en vergeet ook vooral niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10