Gewoon Twelle

Dinerbon Twello Gewoon Twelle
Adres
Schoolstraat 10
7391 DA Twello
Telefoon
0571 - 273473

Bij Gewoon Twelle in het kleine Twello hebben ze het genre cafetaria tot grote hoogte verheven. Als u een avond geen zin heeft om te koken is Gewoon Twelle precies de plek waar u moet zijn. U hoeft dan alleen nog de keuze te maken om eten af te halen, thuis te laten bezorgen of gewoon plaats te nemen in het gezellige eetcafé, dat aan de cafetaria vastzit. Wanneer u die keus gemaakt heeft, hoeft u zich voor de rest bij Gewoon Twelle gewoon te laten verwennen door het heerlijke eten en het vriendelijke personeel. Gewoon Twelle beschikt ook nog over een schitterend terras, zodat u zelfs op de warme dagen bij Gewoon Twelle niet mis kan zitten!

Sinds kort kunt u bij Gewoon Twelle ook met uw Dinerbon betalen en dat maakt eten bij Gewoon Twelle een nog groter feestje. Bij Gewoon Twelle heeft u keuze uit een uitgebreide menukaart met vlees- en visgerechten, maar een zeer volledige lunchkaart met pannenkoeken, frites, uitsmijters, luxe broodjes en nog veel meer. Zo kunt u met uw Dinerbon bij Gewoon Twelle u tegoed doen aan een smakelijke Frikandel XXL speciaal, maar ook aan een fantastische entrecote met kruidenboter. Gewoon Twelle heeft geen pretenties, maar maakt al de gerechten gewoon precies op de juiste manier klaar. Zo kunt u snel, gemakkelijk en toch heel lekker eten; allemaal tegen de juiste prijs!

Woont u dus in de buurt van Twello en heeft u geen zin om te koken. Schroom dan niet om met uw dinercheque voor Gewoon Twelle te kiezen. Hopelijk tot snel!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews