Grand Cafe Dorpshart

Dinerbon Twello Grand Cafe Dorpshart
Adres
Dorpsstraat 32
7391 DE Twello
Telefoon
0571 - 270400

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon een bezoek te brengen aan Grand Café het Dorpshart. Café het dorpshart is de meest verassende horecagelegenheid van Twello. Het is namelijk een unieke mix van een grand café en een traiteur, wat inhoudt dat u er in een ontspannen en toegankelijke sfeer kunt genieten van de heerlijkste hapjes en specialiteiten. De laagdrempeligheid van dit grand-café maakt het een uitnodigende plek voor jong en oud en daar is over nagedacht. Zowel met een rolstoel als voor de allerkleinsten is het grand café goed toegankelijk en er is een uitgebreide hoek met speeltjes en een commode. Een perfecte plek om met uw familie te komen lunchen of dineren met uw dinercheque.

Bij Grand Café het Dorpshart houden ze van lekker, vers en gezond eten. De gerechten worden dan ook uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten. Naast dat ze vers zijn komen de producten ook zo veel mogelijk uit de eigen regio. Hiervoor wordt bewust gekozen, omdat de producten dan weinig afstand hoeven af te leggen. Dit draagt positief bij aan zowel het milieu als de lokale economie en er wordt een persoonlijke band geschapen met de omgeving. Deze ‘pure’ manier van het bereiden van voedsel willen ze bij Grand Café ’t Dorpshart graag aan u over brengen wanneer u met uw dinerbon komt eten of drinken in het café.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke en uitnodigende Grand Café? Breng dan vlug een bezoek met uw dinercheque aan Grand Café het Dorpshart in Twello en laat u verassen door de gezelligheid en de bijzondere producten die er worden geserveerd.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews