Leef Eten & Drinken Ugchelen

Dinerbon Ugchelen Leef Eten & Drinken Ugchelen
Adres
Bogaardslaan 81
7339AN Ugchelen
Telefoon
055 533 5144
Dinerbon Ugchelen Leef Eten & Drinken Ugchelen
Dinerbon Ugchelen Leef Eten & Drinken Ugchelen

Wie in of om Ugchelen woont kent ongetwijfeld het plaatselijke dorpshuis waarin onder andere ook het Ugchelens Belang is gevestigd en waar tal van activiteiten plaatsvinden. Hetzelfde pand is ook de plek waar je Leef Eten & Drinken aantreft. Dit is een horecagelegenheid waar je niet alleen lekker kunt eten en drinken, maar die ook als super gezellige sociale ontmoetingsplek dient voor mensen uit de regio. Het interieur van Leef – dat officieel aan de Bogaardslaan 81 gevestigd is – beschikt over voldoende zitplaatsen, zodat je er op je gemak van je bestelde consumpties kunt genieten. Bij mooi weer kun je er ook op het terras plaatsnemen en zal het uiterst vriendelijke personeel je in de open lucht van een smakelijk hapje en drankje voorzien. Bij Leef kun je van maandag tot en met zaterdag van 7 uur tot 11 uur ‘s avonds terecht met je dinerbon of dinercheque. Op zondag is het etablissement gesloten.

Ga je een hapje eten bij Leef, dan word je niet overdonderd met een dik boekwerk met oneindig veel keuzes voor wat betreft de beschikbare gerechten. Deze horecagelegenheid houdt het wat dat betreft aangenaam eenvoudig en toont je alle beschikbare menukeuzes op één pagina. Tegenover die beperkte keuze staat dan wel weer, dat alles wat je op het menu aantreft ook écht lekker is. Niet minder belangrijk: bij Leef kun je gewoon een volledig 3-gangendiner geserveerd krijgen, zodat je er lekker uitgebreid kunt tafelen. Zo heb je als voorgerecht onder meer keuze uit diverse soepen of het bijzondere Champignons Leef, waarbij de witte paddenstoeltjes in bierbeslag worden bereid en vervolgens met aioli worden geserveerd. Voor wat betreft het hoofdgerecht geeft Leef je de keuze uit verschillende vlees- en visgerechten en wordt ook de vegetarische gast niet vergeten, middels een verrukkelijke pasta pesto die voor hen kan worden klaargemaakt. Wil je in deze eetgelegenheid tenslotte genieten van een nagerecht met een lokaal tintje, kies dan het Ugchelens Keitje, een lekkernij bestaande uit advocaat, vanille, chocolade met kletskop en slagroom.

Leef Eten & Drinken is acceptant van de dinercheque en de dinerbon, dus je kunt er gewoon (deels) de rekening van je genuttigde eten en drinken mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10