Restaurant Fu Hing

Dinerbon Varsseveld Restaurant Fu Hing
Adres
Kerkplein 11
7051CZ Varsseveld
Telefoon
0315 - 242240

In de gemeente Varsseveld is restaurant Fu-Hing gevestigd. Dit Oosterse wok restaurant biedt ruime gelegenheid aan dinermogelijkheden. Zo kunt u er eten afhalen, maar u kunt er ook heerlijk à la carte dineren. Verder behoren ook nog tot de mogelijkheden: een heerlijke Oosterse tapas, genaamd Tapazië, wok mogelijkheden, bovendien kunt u er reserveren voor een Chinees-Indisch buffet. Uiteraard betaald u achteraf snel en gemakkelijk met uw Dinerbon.

Bij Fu-Hing kunt u met uw Dinercheque optimaal genieten van maaltijden uit de Oosterse keuken. De menukaart is dan ook zeer uitgebreid. Zo kunt u beginnen met een van de vele soepjes, of Dim Sum, maar ook Pisang Goreng behoort tot de mogelijkheden van de voorgerechten. Bij de hoofdgerechten is de keuze zo mogelijk nog ruimer. Diverse gerechten gebaseerd op varkensvlees, als ook diverse gerechten die gebaseerd zijn op gesneden kip zijn allemaal aan te raden. Ook staan er nog diverse teppan-, bief-, vis- en garnalengerechten op de kaart. Tevens zijn er nog vegetarische gerechten en glutenvrije gerechten. Als u liever een compleet 4-gangen menu bestelt, dan zijn de rijsttafels zeer de moeite waard. Hierin zijn drie mogelijkheden: de Peking-, Hong Kong- en Shang Hai-rijsttafel. En gelukkig kunt u na afloop de rekening gewoon met uw dinerbon betalen.

Kortom, voor iedereen die uit de omgeving van Varsseveld en omstreken komt, en zin heeft in een heerlijke maaltijd uit de Oosterse keuken, is dit dé plek om eens lekker uit eten te gaan. Vergeet u dan vooral uw dinercheque niet mee te nemen. Fijne avond alvast!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10