ABC Restaurant

Dinerbon Velp ABC Restaurant
Adres
Bosschebaan 10
5363SX Velp
Telefoon
0486 476261
Dinerbon Velp ABC Restaurant
Dinerbon Velp ABC Restaurant

Bij ABC kun je genieten van negen restaurants onder één dak. Dat betekent dat je met je dinerbon of dinercheque van negen verschillende restaurants en keukens kunt genieten voor een all-in prijs. Bij binnenkomst op ons centrale plein, krijg je een mooi plekje toegewezen van één van onze medewerkers van waaruit uw culinaire avontuur begint!

Bij ABC komt écht iedereen aan zijn trekken. Met maar liefst negen verschillende restaurants waar je uit kan kiezen is er voor ieder wat wils. Onze negen restaurants hebben allen een eigen specialiteit. Dit zijn onder meer verse vis, een amerikaanse grill, wok, ijs en gebak, verfijnd italiaans eten, pannenkoeken, saladebar, sushibar en soep en brood. Voor de bewuste en verantwoorde keuze hebben wij ook een aanbod van ruim 40 gezonde gerechten. Voor vegetariërs is er zelfs een speciale menukaart. Ook hebben wij een speelparadijs voor de kinderen. Kortom, een perfecte plek om met de hele familie te eten.

Wees welkom bij ons ABC Restaurant in Velp waar u zonder zorgen, voor een vaste prijs, van alle gerechten uit de wereld kunt genieten. Op een gunstige locatie gelegen, is dit ook een geschikte plek als tussenstop tijdens uw reis. U kunt hier natuurlijk  met uw dinerbon of dinercheque terecht. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10