Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen

Dinerbon Voorthuizen Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen
Adres
Harremaatweg 26
3781 NJ Voorthuizen
Telefoon
0342 471274
Dinerbon Voorthuizen Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen
Dinerbon Voorthuizen Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen
Dinerbon Voorthuizen Restaurant Het Karrewiel - Voorthuizen

Wees welkom bij het gezellige en sfeervolle restaurant Het Karrewiel in Voorthuizen. Hier kunt u terecht voor een heerlijk diner en kies uit een van onze vele vis- of vleesspecialiteiten. Ook hebben wij een uitgebreide kaart met karaktervolle wijnen en vele speciaalbieren. U kunt hier natuurlijk terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste vlees- en visgerechten. Onze visgerechten bestaan bijvoorbeeld uit een zeetompouce met zalm en kabeljauw of onze heerlijke gamba’s. Ons vlees aanbod heeft ook voor ieder wat wils. Zoals onze ambachtelijk schnitzels, kogelbiefstuk, spare ribs of perfect gebakken tournedos. Wilt u nou de het beste van de land- en zeegerechten meekrijgen? Ga dan voor onze Surf & Turf waar u van gewokte diamanthaaspuntjes met gamba’s kunt genieten, een uiterst populair gerecht op ons menu. Maar ook aan de vegetarier hebben wij gedacht met bijvoorbeeld onze gevulde rode paprika met gegrilde groenten en tofu. Kortom, bij ons komt echt iedereen aan zijn trekken en zijn alle ingredienten aanwezig voor een smaakvolle en gezellige avond.

Bij Het Karrewiel in Voorthuizen bent u aan het juiste adres als u een liefhebber bent van vis- en vleesgerechten. Onder het genot van onze huisgemaakte speciaalbier of geselecteerde wijnen verzorgen wij de avond van u van begin tot eind. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10