T Wapen van 't Medler

Dinerbon Vorden T Wapen van 't Medler
Adres
Ruurloseweg 114
7251 LZ Vorden
Telefoon
0575 - 556 634
Dinerbon Vorden T Wapen van 't Medler
Dinerbon Vorden T Wapen van 't Medler
Dinerbon Vorden T Wapen van 't Medler

Welkom met uw dinerbon bij restaurant ’t Wapen van ’t Medler. ’t Wapen van ’t Medler is een prachtig restaurant, dat is gelegen in Vorden, het dorp van de 8 kastelen. ’t Wapen van ’t Medler is een echt familierestaurant dat al vanaf 1880 in bedrijf is. Vanaf de dag van opening tot de dag van vandaag werken ze bij dit restaurant hard om het alle gasten naar de zin te maken. Vroeger was ’t Wapen van ’t Medler vooral een uitspanning voor vermoeide reizigers en dorstige paarden, maar tegenwoordig is het een echte trekpleister voor zowel jong en oud. Het restaurant ligt in een prachtige bosrijke omgeving aan de 8 kastelen route. Het restaurant zelf is ingericht als een ouderwetse huiskamer inclusief bijpassend bloemetjesbehang. Het is dan ook niet moeilijk om u thuis te voelen wanneer u met uw dinercheque dit restaurant bezoekt.

In de keuken van restaurant ’t Wapen van ’t Medler worden bijzondere gerechten gecreëerd. De kaart is geïnspireerd op de Hollandse keuken en u kunt dus genieten van heerlijke traditionele gerechten die zijn bereid van dagverse producten.  Denkt u hierbij aan een lekkere Kogelbiefstuk met bijpassende saus of een trio van gebakken gefileerde visjes. Probeer met uw dinerbon ook de combinatie van een groentekroket met een stukje quiche, opgemaakt met vegetarische lekkernijen.

Wilt u lekker uit eten gaan in een restaurant met een Hollandse kaart en een Achterhoekse sfeer? Dan bent u bij restaurant ’t Wapen van ’t Medler aan het juiste adres. Neem uw dinercheque mee en beleef met vrienden, collega’s of familie een heerlijke avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10