Restaurant Beneman

Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Adres
Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender
Telefoon
0544 371 271
Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Dinerbon Vragender Restaurant Beneman
Dinerbon Vragender Restaurant Beneman

Kom met uw Dinerbon naar Restaurant Beneman in Vragender! Deze eetgelegenheid staat bekend om de gastvrije en een gemoedelijke uitstraling en sfeer. Dit is iets wat de meeste gasten meteen merken bij binnenkomst. Het warme interieur zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt. Het restaurant is authentiek ingericht. Tegelijkertijd heeft het interieur een aantal moderne details. In combinatie met het gastvrije personeel ontstaat er zo een relaxte, gezellige sfeer. Kom ‘m zelf proeven in ruil voor uw Dinercheque.

Restaurant Beneman beschikt over alle ingrediënten om u een heerlijke avond te bezorgen. Het restaurant is zowel voor gasten met jonge kinderen als voor de minder-validen zeer toegankelijk. Dit geldt overigens ook over de menukaart. De keukenbrigade van restaurant Beneman houdt er van om met zoveel mogelijk verse producten uit de regio te werken. Ook spelen ze in op de behoeftes van alle gasten. Voor mensen met een gluten-allergie worden er bijvoorbeeld glutenvrije producten ingekocht. Ook met de vegetarische eter houden ze rekening. Zo zijn er op het menu meerdere gerechten zonder vlees of vis te vinden. Bij Restaurant Beneman is dus iedereen welkom! Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Restaurant Beneman ligt in de wonderschone Achterhoek. In deze omgeving zijn meerdere natuurgebieden te vinden waar allerlei wandelroutes zijn uitgestippeld. Zo kunt u na een flinke wandeltocht in de natuur van de Achterhoek heerlijk bijkomen bij restaurant Beneman. Neem plaats op een van de terrassen of bij slecht weer in het gezellige restaurant. Twijfel niet langer en kom met uw Dinercheque naar restaurant Beneman!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10