Panorama De Blaauwe Kamer

Dinerbon Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer
Adres
Blaauwe Kamer 14
6702PA Wageningen
Telefoon
0317-421410
Dinerbon Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer
Dinerbon Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer
Dinerbon Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer
Dinerbon Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer

LET OP: uw cadeaukaart is niet te verzilveren op feestdagen en/of vakanties. Reserveren verplicht o.v.v. diner-cadeau via www.restaurantdeblaauwekamer.nl/reserveren

Loungen, chillen, terrasje aan het water, met uw dinerbon? Voor alle leuke momenten in je leven creëren wij graag de juiste tafel. Panorama restaurant de Blaauwe Kamer is een gezellig restaurant midden in een prachtig natuurgebied in de buurt van de Rijn en de Grebbeberg. Met ons team doen we er alles aan om onze gasten te verrassen. Wij heten u van harte welkom!

Maak van uw diner bij De Blaauwe Kamer het perfecte avondje uit. Ons personeel zal er alles aan doen om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het stijlvolle interieur creëert een trendy maar gezellige omgeving waar iedereen blij van wordt. De grote raampartij in de serre zorgt ervoor dat het aan iedere tafel gezellig zitten is, met uitzicht op het prachtige natuurgebied. En wat dacht u van het ruime terras? Met een beetje zon is het hier al snel goed toeven! Met lekker eten & drinken in een sfeervolle ambiance. Lekkere koffie, heerlijke grillgerechten, smaakvolle pannenkoeken, een heerlijke lunch of een fantastisch buffet. Vanuit de keuken bereiden onze koks met veel passie de heerlijkste gerechten. Schuif aan met uw dinercheque en laat u verrassen door ons heerlijke eten! 

Komt u een keer bij ons langs in ons unieke restaurant met prachtige uitzicht? Wij zullen er alles aan doen om uw avondje uit eten bij ons om te toveren tot hét perfecte avondje uit. Neem gerust uw dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10