Restaurant Robuust

Dinerbon Wageningen Restaurant Robuust
Adres
Hoogstraat 12
6701 BT Wageningen
Telefoon
0317 421188
Dinerbon Wageningen Restaurant Robuust

Midden in het centrum van Wageningen vind u het hippe Restaurant Robuust. Het restaurant zit namelijk om de hoek van de Grote Kerk. Centraler kan het dus niet! De missie van restaurant Robuust is om gasten lekker en gezond eten voor te schotelen en mensen elkaar te laten ontmoeten. Dit is dus dé gelegenheid om eens even de bloemetjes buiten te zetten in Wageningen. En dit kan ook met uw dinerbon!

Restaurant Robuust is elke dag open van 11u tot 21u, behalve op woensdag. U kunt zich dan in ruil voor uw dinerbon laten verwennen met een lekkere lunch of diner. Naast een aantal vlees- en visgerechten, kookt het restaurant ook heerlijke vegetarische gerechten. Neem bijvoorbeeld de linzenburgertjes of de risotto met doperwten en munt. Restaurant Robuust streeft er naar om zo veel mogelijk duurzame producten te verwerken in hun gerechten. Zo maken ze gebruik van de viswijzer en bereiden ze alleen vlees van dieren die goed hebben geleefd. Ook gebruiken ze zoveel mogelijk verse, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde waren. Uiteraard wordt er ook alleen fair trade koffie en thee geserveerd. U kunt vrijwillig €1 bijdragen aan een fles kraanwater, die dan aan een goed doel wordt besteed.

Bij Restaurant Robuust kun u met een dinercheque dus lekker en verantwoord eten. U kunt online reserveren. Voor grote groepen met 8 personen of meer zijn verschillende arrangementen mogelijk. Maar of u nou alleen komt of met een grote groep, u krijgt altijd een vers bereide maaltijd op uw bord!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews