Restaurant De Pauw

Dinerbon Warnsveld Restaurant De Pauw
Adres
Rijksstraatweg 11
7231AA Warnsveld
Telefoon
0575 522753
Dinerbon Warnsveld Restaurant De Pauw
Dinerbon Warnsveld Restaurant De Pauw
Dinerbon Warnsveld Restaurant De Pauw
Dinerbon Warnsveld Restaurant De Pauw

Bij restaurant De Pauw in Warnsveld kun je lunchen en dineren met je Dinerbon in een mooie ambiance. Bij Restaurant De Pauw wordt enkel gewerkt met de beste en verse producten. Dit is dan ook te proeven aan de gerechten die geserveerd worden. De gerechten zijn allen van hoge kwaliteit en je kunt er ook heerlijke wijnen proberen in de wijnbar. Het restaurant heeft een open keuken, zodat je als gast altijd getuige bent hoe de koks jouw gerecht bereiden. Of je nu wilt lunchen of dineren, neem je Dinercheque mee naar Restaurant De Pauw en geniet van alle culinaire hoogstandjes.

Lunchen bij Restaurant De Pauw

Heb je zin om te lunchen, dan kun je kiezen uit een eenvoudige lunch, maar ook uit wat uitgebreidere lunchgerechten. Op de lunchkaart staan complete lunches, zoals kroketten met brood of friet, een uitsmijter of saté van varkenshaas. Je kunt ook de gezonde toer op en kiezen voor een lekkere salade met diverse groentes, kazen en vlees of vis. Of misschien heb je aan een lekkere kreeftensoep of knoflooksoep genoeg? In ieder geval zal je Dinerbon bij Restaurant De Pauw voor de lunch goed besteed zijn.

Dineren bij Restaurant De Pauw

De dinerkaart bestaat uit veel klassieke gerechten, maar dan in een nieuw jasje. De kok heeft het gerecht dusdanig aangepast, dat je toch verrast wordt, maar dat de authentieke smaak bewaard blijft. Je hebt een grote keuze uit verschillende soorten voorgerechten en ook de hoofdgerechten zullen veel mensen bekend in de oren klinken, zoals zalm, ossenhaas, spareribs of een lekkere burger. De steaks worden altijd gegaard op een echte houtskoolgrill om een unieke smaak te verkrijgen. En natuurlijk als afsluiter heb je de keuze uit verschillende klassieke desserts.

Het keuzemenu

Sommige mensen hebben nu eenmaal moeite met kiezen. Als de dinerkaart voor jou te groot is, vraag dan om het keuzemenu. Dit is nog goedkoper ook. Je hebt de keuze uit een 2-gangenmenu of een 3-gangenmenu. Daarbij kies je per gang uit één van de drie gerechten. Dit maakt de keuze wat gemakkelijker. Geniet dus met je Dinercheque ook van de fantastische menu's van Restaurant De Pauw.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10