Gewoon Gastvrij

Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij
Adres
Elburgerweg 1
7345 ED Wiesel, Wenum-Wiesel
Telefoon
055 - 3121265
Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij

Gewoon Gastvrij is een restaurant met een interessante geschiedenis. In 1949 was het restaurant slechtst een theeschenkerij, wat uitgroeide tot eetcafé. Later werden er ook pannenkoeken geserveerd in het restaurant tot het in de jaren negentig werd omgetoverd tot een Frans restaurant. Nog weer later werd het een gezellig familierestaurant. De huidige eigenaar, Martijn, heeft dit alles weten te combineren tot het Gewoon Gastvrij, zoals we het nu kennen; een veelzijdig restaurant waar u altijd welkom bent voor een kop koffie of thee, maar ook voor een heerlijk etentje.

Gewoon Gastvrij is een gezellig, laagdrempelig restaurant waar aandacht voor elkaar, samen zijn en genieten voorop staat. We serveren steeds variërende dagmenu’s, veelal bestaande uit lokale seizoensproducten. Iedereen is welkom en voor gezinnen en vrienden met kinderen is er een kinderkamer met een spelcomputer. Bij Gewoon Gastvrij kun je genieten; binnen bij het haardvuur of buiten op het zonnige terras. Bij ons zijn gasten vrienden, krijg je persoonlijke aandacht en ga je met een fijn en voldaan gevoel weer naar huis. De woorden; “Samen Gezellig Genieten” staan centraal. Gewoon Gastvrij biedt door haar grote ruimtes ook allerlei arrangementen. Voor elke gelegenheid heeft het restaurant een bijpassend arrangement.  

Wilt u dus heerlijk dineren in de natuur in een veelzijdig restaurant met een gezellige en authentieke sfeer, kom dan eens op bezoek bij Gewoon Gastvrij. Neem uw dinercheque mee en dan zien we u heel snel. Tot dan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10