Gewoon Gastvrij

Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij
Adres
Elburgerweg 1
7345 ED Wiesel, Wenum-Wiesel
Telefoon
055 - 3121265
Dinerbon Wiesel, Wenum-Wiesel Gewoon Gastvrij

Gewoon Gastvrij is een restaurant met een interessante geschiedenis. In 1949 was het restaurant slechtst een theeschenkerij, wat uitgroeide tot eetcafé. Later werden er ook pannenkoeken geserveerd in het restaurant tot het in de jaren negentig werd omgetoverd tot een Frans restaurant. Nog weer later werd het een gezellig familierestaurant. De huidige eigenaar, Martijn, heeft dit alles weten te combineren tot het Gewoon Gastvrij, zoals we het nu kennen; een veelzijdig restaurant waar u altijd welkom bent voor een kop koffie of thee, maar ook voor een heerlijk etentje.

 

Het in de natuur gelegen restaurant biedt het ultieme toevluchtsoord voor fietsers, wandelaars en kampeerders, maar ook voor de fijnproever uit de stad. Het restaurant biedt naast ambachtelijke pannenkoeken en lekkere plateservice, ook een driegangen keuzemenu. Dit menu kan besteld worden vanaf twee personen en kan zelfs in een speciaal kinderformaat worden besteld. In het menu is het landelijke karakter van het restaurant goed terug te zien. Royale stukken vlees of vis, ruim gegarneerd met warme groentes en aardappeltjes. Ook biedt Gewoon Gastvrij keuze aan de vegetariër. U kunt met uw Dinerbon bij dit restaurant dus alle kanten op. Gewoon Gastvrij biedt door haar grote ruimtes ook allerlei arrangementen. Voor elke gelegenheid heeft het restaurant een bijpassend arrangement.  

 

Wilt u dus heerlijk dineren in de natuur in een veelzijdig restaurant met een gezellige en authentieke sfeer, kom dan eens op bezoek bij Gewoon Gastvrij. Neem uw dinercheque mee en dan zien we u heel snel. Tot dan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10