De Markies

Dinerbon Wijchen De Markies
Adres
Graafseweg 600
6603 CM Wijchen
Telefoon
024 641 3905
Dinerbon Wijchen De Markies
Dinerbon Wijchen De Markies

Een warm welkom, vriendelijke bediening, heerlijk eten en een mooie avond uit zijn de dingen die De Markies in Alverna u te bieden heeft. U kunt bij dit restaurant nu gezellig komen dineren met vrienden, familie of collega’s en dit avondje uit kunt u betalen met uw dinerbon. Alverna licht in de gemeente Wijchen in Gelderland, omringd door prachtige natuur waar u naar hartenlust kunt wandelen, fietsen of andere activiteiten ondernemen. Na een lange dag in de natuur is De Markies de perfecte plek om weer lekker tot rust te komen en na te genieten van een mooie dag. De gezellig ingerichte dinerzaal en het verwarmde terras nodige beide uit tot veel gezelligheid en de gastvrije bediening help daaraan natuurlijk mee.

U kunt bij De Markies met uw dinercheque komen genieten van à la carte gerechten, zoals een rosé gebraden kalfslende met salsa van rucola en Parmezaanse kaas met granaatappeldressing als voorgerecht, gevolgd door een spaghetti met pesto van avocado en basilicum, geroosterde amandelen, tomaten concassé en kaaskrokantjes. Als nagerecht is de hangop met sappige sinaasappel en huisgenaakte advocaat een echte aanrader! Ook kunt u proeven van de speciale seizoenshapjes die door de chef met zorg voor u worden samengesteld. Iedere maand is er bovendien ook een maandmenu, waar u tegen een speciale prijs van kunt genieten! De bediening adviseert u graag over de verschillende gerechten en eventueel bijpassende wijnen.

Kom genieten van de passie van de koks en de bediening van De Markies in Alverna en vergeet vooral ook uw dinerbon niet mee te nemen! Hopelijk snel tot ziens!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10