Lekker in Wijchen

Dinerbon Wijchen Lekker in Wijchen
Adres
Spoorstraat 9
6602AV Wijchen
Telefoon
024 6793950
Dinerbon Wijchen Lekker in Wijchen
Dinerbon Wijchen Lekker in Wijchen
Dinerbon Wijchen Lekker in Wijchen
Dinerbon Wijchen Lekker in Wijchen

Lekker in Wijchen omschrijft zichzelf als ‘lekker compleet, compleet lekker’. Het eerste deel van de slogan slaat op het feit dat het etablissement, dat gevestigd is aan de Spoorstraat 9, je kan voorzien van zowel ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes. En het tweede deel van de slogan heeft er natuurlijk mee te maken dat alles wat er op de menukaart prijkt gewoon heel erg smakelijk is. Het horecabedrijf is voorzien van een gezellige, moderne inrichting en beschikt ook over een straatterras waar je op fraaie lente- en zomerdagen van een hapje en een drankje kunt smullen terwijl de drukte van het centrum van Wijchen aan je voorbij trekt. Lekker in Wijchen is op maandag gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je er vanaf 10 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht en op koopzondagen van half 11 ‘s morgens tot half 6 ‘s middags.

Geen zin om in de morgen zelf je boterhammetjes klaar te maken? Dan kun je bij deze lunchroom tot half 12 ‘s morgens van een compleet ontbijt met diverse soorten broodjes met zoet of hartig beleg smikkelen en heb je keuze uit verschillende warme en koude dranken. Het brood dat zowel voor het ontbijt als voor de lunch aan je wordt geserveerd is gegarandeerd vers, want het wordt dagelijks in eigen keuken afgebakken. Ook de befaamde smakelijke eiersalade van Lekker in Wijchen is huisgemaakt. Deze salade maakt deel uit van het lunchaanbod en wordt geserveerd met sandwiches. De lunchroom biedt voor het middagmaal ook tal van andere salades aan en kan ook zorgen voor een warme lunch in de vorm van onder meer pannenkoeken, uitsmijters en kipsaté. Heb je grote trek, dan biedt dit horecabedrijf je zowel voor de lunch als voor het diner onder andere keuze uit een groot aantal verschillende schnitzels en allerlei andere vlees- en visgerechten. Lekker in Wijchen is tenslotte ook het adres bij uitstek voor een gezellige high tea met sandwiches en zoetigheden.

Ongeacht het moment van de dag dat je bij Lekker in Wijchen geniet van het smakelijke aanbod, je kunt er altijd (deels) je rekening van de genuttigde consumpties betalen met je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10