Lunch en Diner Café Lieve Sophie

Dinerbon Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie
Adres
Spoorstraat 22
6602AZ Wijchen
Telefoon
024 6756259
Dinerbon Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie
Dinerbon Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie
Dinerbon Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie
Dinerbon Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie

Lunch & Diner Café Lieve Sophie is dé plek in Wijchen waar je geniet met de hele familie

Lunch & Diner Café Lieve Sophie is dé plek in Wijchen waar je geniet met de hele familie. Je geniet op een knusse locatie in een erg ontspannen sfeer. Zowel de jonge eters als de oude eters genieten van een heerlijke en eerlijke lunch, een diner of gewoon een drankje met een klein hapje. Voor de kinderen zijn er genoeg speelgelegenheden. Oftewel, een relaxte plek waar je met je dinerbon kunt genieten. Breng jij binnenkort ook een bezoek met je dinerbon aan Lunch & Diner Café Lieve Sophie?

Kies uit een uitgebreide menukaart bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie

Bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie heb je de keuze uit een uitgebreide menukaart. Ideaal als er bijvoorbeeld lastige eters zijn of als je simpelweg veel keuze op het gebied van eten en drinken wenst te hebben. De lunch en het diner sluiten aan op het desbetreffende seizoen en je hebt de keuze uit diverse Aziatische, Europese en vegetarische gerechten. De ingrediënten bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie zijn altijd vers en worden, als het kan, ingekocht bij de leveranciers uit de nabije regio. Met een zorgvuldig samengestelde wijn- en bierselectie weet je zeker dat je goed culinair kunt genieten.

Kom zeven dagen per week met de dinercheque langs bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie

Kom zeven dagen per week met de dinercheque langs bij Lunch & Diner Café Lieve Sophie. Lunch & Diner Café Lieve Sophie is op maandag en dinsdag geopend tussen 11:00 uur - 21:00 uur, op woensdag en donderdag van 11:00 uur - 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur -24:00 uur en op zondag van 11:00 uur - 22:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10