Restaurant Difference

Dinerbon Wijchen Restaurant Difference
Adres
Kasteellaan 3
6603 DA Wijchen
Telefoon
024 6450612
Dinerbon Wijchen Restaurant Difference
Dinerbon Wijchen Restaurant Difference

Bij Restaurant Difference aan de Kasteellaan 3 in Wijchen serveren ze naar eigen zeggen ‘steaks & more’. In dit gezellig ingerichte etablissement word je in een ongedwongen en relaxte ambiance uiterst vriendelijk ontvangen. Difference beschikt over een eigen straatterras, zodat je bij goede weersomstandigheden desgewenst ook lekker buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. In de wintermaanden, als de bomen kaal zijn, heb je vanuit het restaurant een prachtig uitzicht op het nabijgelegen kasteel. Aangezien deze eetgelegenheid zich in het centrum van Wijchen bevindt, kun je met behulp van je blauwe kaart gemakkelijk vlakbij gratis je auto parkeren. Restaurant Difference is elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 5 uur ‘s middags tot middernacht met je dinerbon of dinercheque terecht.

Gasten die eenmaal een bezoek aan deze eetgelegenheid hebben gebracht, komen er doorgaans graag terug. Difference staat er namelijk om bekend lekkernijen van zeer hoge kwaliteit te serveren tegen ronduit schappelijke prijzen. Dit blijkt onder meer uit het rundvlees dat voor de bereiding van verschillende vleesgerechten wordt gebruikt. Dat is namelijk altijd afkomstig van Black Angus runderen. Daarnaast wordt zoveel mogelijk geprobeerd om producten uit de eigen regio in de smakelijke eindresultaten te verwerken, zodat de versheid gegarandeerd is. Heerlijk smullen bij Difference is uiteraard mogelijk in 3 volledige gangen. Je kunt er je eetfeest bijvoorbeeld met escargots, gerookte zalm, hotwings of soep van start laten gaan. Vervolgens heb je keuze uit tal van overheerlijke gebakken en gegrilde vlees- en visgerechten, waaronder spareribs, schnitzels, gebakken mosselen en gegrilde black tiger garnalen. Ben je vegetariër? Ook dan kun je gerust bij Restaurant Difference aanschuiven, want op de menukaart staan ook diverse gerechten waar helemaal geen vlees of vis in verwerkt is. De nagerechten bij deze eetgelegenheid bestaan uit diverse koffie-, thee- en ijsvarianten.

De medewerkers van Restaurant Difference vinden het heel erg belangrijk dat je met een goed gevoel je culinaire uitje afsluit. Dat houdt dus ook in, dat je er de rekening voor al je genuttigde consumpties zonder problemen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon kunt voldoen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10