Restaurant de Woord

Dinerbon Winterswijk Corle Restaurant de Woord
Adres
Corleseweg 45
7119AA Winterswijk Corle
Telefoon
0543 - 513135
Dinerbon Winterswijk Corle Restaurant de Woord

Restaurant de Woord was voorheen Boerderij de Woord, of zoals een echte Achterhoeker zou zeggen; Woordman. Boederij de Woord was een kleine boerderij met slechts enkele koeien, een paard en een klompenmakerij. In het begin van 1900 heeft de toenmalige eigenaar een zijstuk aan de boerderij gebouwd om hier een borrel te kunnen schenken bij het bezoek aan de boerderij. Dit is het begin van de horeca gelegenheid wat in de loop der jaren geresulteerd heeft in een restaurant-boerderij waar je jouw Dinercheque kunt inwisselen.

Restaurant de Woord is van vele markten thuis, wat resulteert in een groot aanbod van mogelijkheden binnen het boerderij-restaurant. Zo biedt de menukaart van restaurant de Woord een groot assortiment aan heerlijke gerechten.  Naast de “traditionele” gerechten maakt het restaurant gebruik van seizoen- en steekproducten om zo het hele jaar door verschillende gerechten te kunnen serveren, gebaseerd op de  lekkerste producten uit de omgeving. Zo is er een wisselend weekmenu waar je van dinsdag t/m vrijdag van kunt genieten. Ook kan je elke maand genieten van een wisselend 3-gangen menu. Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw Dinerbon te besteden.

Restaurant de Woord biedt meer dan een heerlijk etentje. Zo kan je ervoor kiezen om jouw trouwerij, of een ander feest, te laten verzorgen door restaurant de Woord. Het restaurant zorgt ervoor dat jij het voor het zeggen hebt, zodat er samen keuzes omtrent het feest gemaakt kunnen worden. Ook voor een zakelijke meeting kan je goed terecht bij restaurant de Woord. De omgeving van het restaurant geeft je de rust en inspiratie om het overleg zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een lunch en/of diner. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10