LEV. by Mike

Dinerbon Winterswijk LEV. by Mike
Adres
Badweg 4
7102 EG Winterswijk
Telefoon
0543 - 769037
Dinerbon Winterswijk LEV. by Mike
Dinerbon Winterswijk LEV. by Mike
Dinerbon Winterswijk LEV. by Mike
Dinerbon Winterswijk LEV. by Mike

Bij LEV. by Mike geniet u, gewapend met uw Dinerbon, van een heerlijk moment van ontspanning én als kers op de taart een goedkopere rekening. Overdag kunt u bij LEV. by Mike terecht voor goede koffie, lekkere taarten en smaakvolle lunch gerechten. 'S middags bestaat de mogelijkheid tot een gezellige borrel op het terras. Ook kunt u natuurlijk ons sfeervolle restaurant bezoeken voor een uitgebreid diner vol verrassende, pure gerechten uit het seizoen. Al deze gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Wij verzorgen graag voor passende alternatieven voor onze gasten met vegetarische en overige (dieet) wensen. Een bijpassende wijn vind u op onze zeer uitgebreide wijnkaart. Ook voor cocktails en biertjes bent u bij ons aan het goede ades. 

Met zonnig weer kunt u tijdens uw lunch, borrel of diner lekker loungen en genieten van het prachtige uitzicht over het water in de beachbar!
Bij LEV. by Mike kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in een gemoedelijke, gezellige ambiance en Achterhoekse gastvrijheid. We hopen u en uw Dinercheque of Dinerbon spoedig te verwelkomen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10