StrandLodge Winterswijk *

Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Adres
Badweg 4
7102 EG Winterswijk
Telefoon
0543 - 769037
Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *
Dinerbon Winterswijk StrandLodge Winterswijk *

Bij ons in het restaurant geniet u samen met uw Dinerbon van een goedkopere rekening. Ons restaurant is sfeervol, warm, gezellig en wij bieden u heerlijk eten. Bij ons kunt u lekker zitten bij de brandende openhaard en fonkelende kaarsen. Ook hebben wij de meest lekkere loungebanken voor u neergezet waarop u heerlijk kunt ontspannen. Dit is een goed begin van een smaakvolle avond. Vanaf het moment dat de eerste dag met goed weer is aangekomen gaan de deuren open naar het terras en worden ook hier de tafels gedekt. U kunt bij ons genieten van een heerlijk zicht op de ondergaande zon. Het doet u net lijken of u zit te eten en drinken in een sprookje.

Wil je met je Dinercheque à la carte eten dan stemmen we het gerecht graag af op je eetlust. Bites klein en Bites normaal spreekt dan voor zich. Ben je meer van het eerlijk-zullen-we-alles-delen principe dan kies je voor Proef de Strandlodge. Dit zijn 3 of 4 gangen met meerdere gerechten per gang om te delen met je tafelgenoten. Het derde concept is Mike’s klassieke verrassingsmenu. Om lange wachttijden te voorkomen willen we je wel graag verzoeken om per tafel voor 1 van de 3 concepten te kiezen. Wij verzorgen graag voor passende alternatieven voor onze gasten met vegetarische en overige (dieet) wensen.

Trots presenteren wij ook onze wijnkaart met prachtige wijnen uit de oude en nieuwe wijnwereld. Een mooie fles wijn ter begeleiding van gerechten of een sprankelend glas bubbels voor een speciale gelegenheid. Sinds 2013 mogen we ons ‘Boschendal ambassadeur’ noemen.

Bij Strandlodge Winterswijk kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in een gemoedelijke, gezellige sfeer. We hopen u en uw Dinercheque of Dinerbon spoedig te zien.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10