Pannenkoekenhuis De Tijd

Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Adres
Wolfhezerweg 87
6874 AC Wolfheze
Telefoon
026-4821202
Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd

Let op: Bij dit restaurant is uw cadeaukaart alleen te gebruiken op maandag t/m donderdag

Pannenkoekenhuis De Tijd in Wolfheze is de perfecte plek om uw Dinerbon te besteden als u houdt van ambachtelijke pannenkoeken, uitgebreid dineren of buitenshuis lunchen. Iedereen die dol is op lekker eten, is hier aan het juiste adres! De inrichting is warm en ruim opgezet en de open haarden geven het geheel een huiselijke sfeer. Pannenkoekenhuis De Tijd beschikt zelfs over een prachtige speelkamer waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen vermaken. Dan kunt u ondertussen nog even helemaal tot rust komen! Kom dus gauw eens langs en neem uw Dinercheque mee.

De menukaart van Pannenkoekenhuis De Tijd gaat met de seizoenen mee. Zo kunt u als gast het hele jaar door genieten van verassende culinaire gerechten. Voor slechts €27,50 kunt u al een keuzemenu van drie gangen bestellen. Dan mag u zelf uw favoriete lekkernijen uit kiezen van de kaart! Neem bijvoorbeeld als voorgerecht de zalmtartaar op zoetzure venkel of de rijkgevulde Hongaarse goulashsoep. Onder de hoofdgerechten vindt u fazantfilet, gegrilde diamanthaas, vegetarische lasagne en nog veel meer. Uiteraard kunt u met uw Dinerbon ook pannenkoeken bestellen. Naast de standaard belegsoorten hebben ze ook speciale pannenkoeken. Wat dacht u van pannenkoek ‘’De Tijd’’ met ham, kaas, spek, ui en champignons?

Zo’n speciale pannenkoek zal extra goed smaken na het verkennen van natuurgebied Wolfheze. Hier vindt u diverse wandel- en fietsroutes, kronkelende beken, open heidevelden en voormalige landbouwgronden. Bovendien maakt de rijke cultuurhistorie van het gebied uw wandeling of fietstocht tot een bijzondere belevenis. Kom daarbij met uw Dinercheque naar Pannenkoekenhuis De Tijd voor een hapje en een drankje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10