Restaurant la Provence

Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Adres
Gamerschestraat 81
5301 AR Zaltbommel
Telefoon
0418-514070
Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence
Dinerbon Zaltbommel Restaurant la Provence

Restaurant La Provence ligt aan de Gamerschestraat 81 in Zaltbommel. Het restaurant is gevestigd aan de rand van de binnenstad, en naast de historische stadswallen van Zaltbommel. Het restaurant, dat gerund wordt door Luc van Iersel, betreft een monumentaal pand uit 1860. In de zomer kunt u bij La Provence met uw dinerbon lekker vertoeven op het intieme terras. U kunt op het terras plaatsnemen onder de druivenranken en linden. Restaurant La Provence probeert een warme, gezellige sfeer uit te ademen. Op de begane grond heeft het restaurant 11 tafels. Ook voor besloten gezelschappen en evenementen kunt u met uw dinerbon goed terecht bij Restaurant La Provence. Op de eerste verdieping bevindt zich namelijk een luxe zaal welke afgehuurd kan worden.

Het restaurant is al lang een begrip in Zaltbommel. De specialiteit van de keuken is de Franse keuken en de huiselijke diners die voor u door de keuken bereid worden. Het restaurant biedt u een uitgebreide, vaste kaart. Hiernaast is er een dagelijks wisselend menu. Bij restaurant La Provence kunt u zelf het aantal gangen van uw diner bepalen. De samenstelling van de menu’s bij La Provence zijn afhankelijk van de aanvoer van de verse en streekgebonden producten.

Bij restaurant La Provence zit u met uw dinercheque zeker goed. Buiten de kaart om heeft het restaurant vele klassieke bereidingen. De producten die geserveerd worden zijn veelal streekgebonden. Vooral in het wildseizoen is het een aanrader om met uw dinerchequelangs te gaan bij La Provence. Op het moment dat u allergieën of dieetwensen heeft, is dit geen probleem. Geef het aan bij een van de medewerkers en wij zullen hier rekening mee houden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10