Brasserie 6

Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Adres
's Gravenhof 6
7201DN Zutphen
Telefoon
0575 - 596 866
Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Dinerbon Zutphen Brasserie 6

Middenin het mooie centrum van Zutphen ligt Brasserie 6. De moderne uitstraling en design van deze strakke lunch- en dinerruimte contrasteert prachtig met de klassieke omgeving. ’t Gravenhof is immers een plek met historie. Op deze plek lag de palts van Zutphen. Een soort koninklijk paleis waar de graven van Gelre via de vrouwelijke lijn hun oorsprong vonden. Ook hier kunt u gewoon met uw Diner Cadeau Dinerbon betalen. De keuken van dit mooie restaurant is zeer gevarieerd. De kaart biedt spannende, eigentijdse seizoensgerechten. Bij de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streek- en seizoensproducten, wat u terugproeft in de heerlijke gerechten. Mede hierdoor kunnen wij u elke dag een verschillend menu aanbieden.  U kunt er voor kiezen om à la carte te bestellen of voor een drie- of viergangen verrassingsmenu te gaan vanaf €34,50 per persoon.

Voor de lunch werken wij met seizoensgebonden producten en wordt de menukaart 4 keer per jaar aangepast. Door de unieke locatie is Brasserie 6 een perfecte ontmoetingsplek. Het kan als locatie dienen voor uw zakenlunch, High Tea met vrienden of uitgebreid diner met uw geliefde. Het zonnige terras mag zich met recht het mooiste terras van Zutphen noemen. Het uitzicht op de oude Walburgiskerk is geweldig. Mocht het wat fris zijn buiten, dan zetten wij gewoon de terrasverwarming aan.

Wij hopen u snel met uw Diner Cadeau dinercheque te verwelkomen. Voor uw lunch, diner, borrel of High Tea is het bij Brasserie 6 ongedwongen genieten.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10