Kaldi Zutphen

Dinerbon Zutphen Kaldi Zutphen
Adres
Sprongstraat 15
7201KS Zutphen
Telefoon
0575 - 54 53 22
Dinerbon Zutphen Kaldi Zutphen
Dinerbon Zutphen Kaldi Zutphen
Dinerbon Zutphen Kaldi Zutphen

Kunt u geen genoeg krijgen van koffie? Bent u zo iemand die het liefst alle verschillende bonen proeft voor u een keuze maakt? Kom dan eens langs bij Kaldi, want bij Kaldi nemen ze koffie heel serieus. Of bent u een gezellig dagje in Zutphen en heeft u zin in een warme chocolademelk met slagroom? Of het nu buiten warm of koud is, koffie kan eigenlijk altijd!

 

Deze vestiging van Kaldi bevindt zich in een prachtig historisch pand in hartje Zutphen. Het gebouw ademt historie en authenticiteit, en dit past perfect bij de heerlijke koffie die je er drinkt. Naast koffie kunt u er natuurlijk ook terecht voor verschillende soorten thee of chocolademelk. Elk drankje is natuurlijk ook te bestellen om mee te nemen! En u kunt er ook met uw dinerbon of dinercheque betalen!

 

Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur op het gebied van koffie zetten, en geen vraag is te gek. De eigenaar is een echte gepassioneerde koffieliefhebber, die u alles kan vertellen over deze beroemde drank. Sinds kort kun je ook gebruik maken van de Kaldi app, waarmee je spaarpunten kunt verzamelen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10